Дома > Вести > Вести од компанијата

HUGO ПРОФЕСИОНАЛНО ВИСОКО ДИГАЊЕ

2024-03-29

  Основана во 2002 година,Шангај yiying Lifting Machinery ко., td. е техничко претпријатие кое интегрира истражување и развој, производство и продажба на висококвалитетна опрема за кревање и е посветена на обезбедување решенија за подигнување и ракување за корисниците од целиот свет.

Седиштето на компанијата се наоѓа во Баошан, Шангај. Развиената економија, удобен транспорт и ефективната распределба на ресурсите му даваат на претпријатието предности на поволни временски услови, географска локација и човечка хармонија. До 2021 година, таа има развиено од Шангхато три производствени бази, имено Ywhang во Желијанг, Huai'an во Џиангсу и Хебеи, со фабричка површина од 300.000 квадратни метри и речиси 2.000 вработени, со годишно производство од над 220.000 електрични дигалки, 00030 дигалки.

на компанијата "Хуонг„Производите за подигнување на брендови имаат добиено многу сертификати за квалитет на извозот, како што се CE и TUV, а седум патенти се заштитени, а нивната сила на брендот е целосно препознаена, што го води развојот на индустријата.

Придржувајте се до основните вредности на клиент-центрирани и континуирани иновации, дадете целосна претстава на предностите на технологијата и искуството, придржувајте се до квалитетот и воспоставете здрав иновативен систем и механизам за основните компоненти.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept