Дома > Вести > Вести од компанијата

Шангај Yiying Crane Machinery Co., Ltd

2024-03-07

Основана во 2002 година, Shanghai Yiying Lifting Machinery Co., Ltd. е висококвалитетна опрема за подигнување за истражување и развој, производство и продажба на Технолошки претпријатија, посветена на обезбедување решенија за подигнување и ракување за глобалните корисници.

Со седиште во Баошан, Шангај, развиена економија, удобен транспорт и ефективна распределба на ресурсите, така што претпријатието има предности на времето, локацијата и луѓето. 2021 година се разви од Шангај до Жеџијанг Јуханг, Џиангсу Хуалан и Хебеи, фабрика со површина од 300.000 квадратни метри, речиси 2000 вработени, годишно производство од повеќе од 220.000 електрични дигалки, 300.000 производи за рачни дигалки.

Компанијата "Hugong" бренд кран производи, е CE, TUV и други извозни сертификати за квалитет, 7 патент заштита, бренд сила е целосно призната, водечки развој на индустријата.

Придржувајте се кон клиент-центрирани, континуирани иновации на основните вредности, давајте целосна игра на техничките предности и предностите на искуството, придржувајте се до квалитетот, воспоставете здрав систем и механизам за иновации на основните компоненти.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept